Понедельник, 2024-04-29, 8:15 AM
Приветствую Вас Гость | RSS Главная | Регистрация | Вход
Radio"HELLO-BG"
Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 26 » СТУДЕНАТА ВОЙНА – КРАЯТ ИЛИ НАЧАЛОТО!!! ВРЪЗКАТА И С”ПЛАНА “МАРШАЛ”…!!? 3-та част ..!!?
2:21 AM
СТУДЕНАТА ВОЙНА – КРАЯТ ИЛИ НАЧАЛОТО!!! ВРЪЗКАТА И С”ПЛАНА “МАРШАЛ”…!!? 3-та част ..!!?

 
СТУДЕНАТА ВОЙНА – КРАЯТ ИЛИ НАЧАЛОТО!!! ВРЪЗКАТА И С”ПЛАНА "МАРШАЛ”…!!? 3-та част ..!!?
МНЕНИЯ НА ВИДНИ ПОЛИТИЦИ И МНЕНИЕ НА ПРАВНИЯ ОТДЕЛ НА ПАРТИЯТА!!!
Демокрацията – синоним на икономическа разруха ли е…!? Мнение на Правният отдел на партията; България - "Врящото гърне” – Перестройка, Реституция, Деноминация на лева!!!? И така продължаваме да четем какво е написано тук; - ПО ПОВОД НА ИЗЯВЛЕНИЕТО НА Г-Н ИВАН КОСТОВ И СТАТИЯТА ОТ НЮЗ-БГ, А ИМЕННО; Прокуратурата попречила на Костов да поведе борба с мафията
Прокуратурата попречила на Костов да поведе борба с мафията 17.02.2010, 08:43 (обновена 17.02.2010, 10:17)
news.bg
Коментари (126) © emaxpress Държавата започна война с мафията. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в ефира на БиТиВи в коментар за акция „Октопод". Силите са на страната на държавата и за първи път имаме обединена държава, категоричен бе той. Иван Костов поздрави премиера Борисов, министъра на вътрешните работи Цветанов и главния прокурор Велчев за проявеното според него „мъжество и волята да започнат да връщат държавата обратно на хората". Бившият премиер каза още, че той самият се е опитал да започне войната, която в момента правителството води срещу престъпността, но не успял, защото прокуратура не е била на негова страна. Искаме да се стигне до недосегаемите, да има осъдени, искаме тези хора да излязат пред обществото и да си получат заслуженото. Искам този път да стигнем до края. Нека се обърнем към съда и да му кажем, че очакваме да даде справедливостта, както я разбираме ние, както я разбират европейците. Коментирайки още последната акция на спецслужбите, Иван Костов изрази мнение, че арестът на Алексей Петров може да се окаже само епизод в една дълга и много трудна война. Според него зад българската мафия стоят руските специални служби и българската Държавна сигурност. Тези сили може да се опитат да дестабилизират страната, посочи лидерът на ДСБ. Въпросът е много по-сериозен и не се отнася само за един човек, отбеляза още Костов. Според него в момента политиците трябва да реагират и да докажат, че са срещу мафията. В тази връзка той призова президента Георги Първанов да разсее всякакви съмнения около своята позиция и даде подкрепата си за действията на премиера и останалите институции, водещи войната с организираната престъпност у нас. Призовавам и всички политически сили да направят същото. В този момент трябва да се докаже, че няма да има чадър за Октоподите, категоричен бе Костов. Той отбеляза още, че в миналото политици са използвали престъпници в борбата си за власт и именно поради тази причина сега трябва ясно да се разграничат. Костов заяви, че Синята коалиция изразява пълната си подкрепа за действията на правителството срещу мафията у нас, която според него действа вече повече от осем години. Това е най-важният въпрос - да стане ясно, за да не се разколебават хората, които воюват. Искам тези хора, които влизат в това сражение, да знаят, че ние стоим зад тях, добави лидерът на ДСБ. Той коментира още, че ако наистина се води война, ще има много разколебани хора, които ще задават въпроси за миналото. Други ще задават въпроси за погазените човешки права, а трети ще се колебаят и ще разколебават самото държавно обвинение.
Нека да не гледаме в миналото, да не гледаме в бъдещето, а да гледаме сега, изтъкна бившият премиер. Той отклони всякакви въпроси, свързани с бившия главен прокурор Никола Филчев. Без да даде ясен отговор и коментар на въпроса защо от ДСБ настояват за ареста на Филчев, Костов каза само: Аз не знам защо хората предават една кауза, защо от добри стават лоши, защо от лоши стават добри... Това е написано от Нюз-БГ!
По повод на това изказване Правният отдел на партията е на мнение, че на ГОСПОДИН Костов НЯКОЙ ТРАБВА ДА МУ ЗАДДЕ ВЪПРОСА ЗА КОМПЕНСАТОРКИТЕ , ЗАЩО НЕ СА АКТУАЛИ ЗИРАНИ СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯТА НА ЛЕВА !?Къде са парите на хората от тази актуализация!? Защото в следствие на ЗДЛ тези компенсаторни записи са обезценени , но забележете незаконно защото зад тези записи не стоят левове, а активите от предприятията и заводите , срещу които са издадени тези компенсаторни записи… които след деноминацията на лева имат нова пазарна стойност?Защото ако разгледаме най елементарния случай например, През 1998г. си закупил апартамент в центара на София за цената от 600.000лв. (неденоминирани) и след деноминацията той става 600лв., тоест махаме трите нули , то какво се получава , че този апартамент сме си го закупили за 600лв.нови пари , е,е….!? И когато решиш да го продадеш ти му търсиш актуалната пазарна цена, а тя е в пъти вече много пъти по-голяма, а именно; - 150.000лв.нови!!! Или си спечелил вече примерно -140.400лв.нови пари! Ето за тази пазарна разлика става въпрос и за компесаторките , защото пазарните цени на приватизираните заводи не е актуализирана или най малкото с тази актуализация не са компенсирани собствениците на компенсаторните записи , а и от тук са нанесени и огромни щети на народа и държавата ни….!!? Тези сделки с държавните пари и имоти приличат много на "Кон за кокошка…”Защо всички правителства включително и на Иван Костов , а и другите след него не го направиха по закон…!?И ЗАЩО Е ПРОДАДЕН КРЕМИКОВЦИ ЗА 1лв, СЛЕД КАТО ТОЙ СТРУВА НА ДЪРЖАВАТА НИ ЦЯЛО СЪСТОЯНИЕ , ЗАЩО Е ПРОДАДЕН НА ЗАГУБА!? Да не коментираме че цялата приватизация вони на беззаконие…!? КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ХОРАТА!?
Цялата ни държава Прилича на едно "Врящо гърне”-Корупция, незаконни заменки изфабрикувани и незаконни дела и цялата палитра от балкански и Бай Ганьовски комбинации…!!? Но нека Все пак да не забравяме, че сме страна член на Европейския съюз и че се излагаме и компрометираме пред тях!!? Нека да сме наясно , че ЕС не е притежател на енергийни ресурси и че не бива да плюем по Русия и Украйна , защото ако спрат кранчето на "газта” и Турция няма да ни предложи своя газов ресурс, тъй като и те получават от там голяма част от запасите си!!? Колкото до изявлението на г-н Костов , за Руската мафия , той може би е по наясно ,защото беше Министър на Р.България и водеше дипломатически преговори по него време!? Но нека г-н Костов да не забравя кой ни освободи от "Турско Иго” или романа "Под Игото " на Иван Вазов и обесването на Васил Левски са измислици на историците…!!?
Нека да напомним на самозабравилите се властимащи , че по тяхно допущение беше разбита икономиката на България , за да влязат американските долари и задъхващата се инфлация от САЩ , и да се ограби създаденото с народните пари , труд и пот…!?
И така нека да се спрем отново на модела "Социализъм”, който умишлено беше провален от тези, които го създадоха..! Според авторите на статията той е – сборът от натрупването на капитали до 1945г. и е създаден върху базата, изградена от "капитализма”, защото по самия смисъл на думата той е коренно свързан със еднофамилния или акционерен капитализъм , който в нашата соц. Система се преименува и се кодираше под наименованието "Държавно предприятие” ТКЗС, ДЗС, АПК , Кооперации и др., които предста ляваха обединение на народните капитали одържавени в полза на гражданите и селяните на България ! Тези предприятия се управляваха от Партийната власт –тогава!? Но защо този модел се провали и човечеството се върна отново към старата капиталистическа форма на общуване!? Според нас причините са много! Имайки в предвид , че в нашата соц. Система научните придобивки и постиженията в много отрасли на пазарния механизъм умишлено се интегрираха в отделни отрасли на световната икономика и бяха разпределени по държавите от СИВ , с цел да се интегрират свободните трудови маси не според природните ,а според човешките ресурси ! Задълженията на партиите бяха да осигурят и ангажират цялото трудоспособно население да се труди .Във всички случаи в заводите се гонеше норма и качество, но това в крайния си смисъл нямаше винаги реализация и България се издържаше не изцяло от вътрешния брутен продукт , но и от големите кредити от Русия и др., които държавата ни трябваше да връща със стоки от наши производства!!! От друга страна чисто човешки и лични амбиции на хора от партията и на техните синове и дъщери , които имаха възможност да излизат на запад, зад граница , се подхлъзнаха по западния стандарт и лъскавите коли и долари и склониха техните родители към това предателство…!?
Социалистическия лагер се тресеше и от Студената война..!? Перестройката за тях беше като балсам и добре дошла, без да си задават въпроса , какво ще стане с всички нас –Българите!!?
Според Правният отдел на Партията, г-н Митко Енчев Димитров които е бил близо до управляващите кръгове тогава в Москва правилно е изразил становището на Москава, какъв е трябвало да бъде истинския модел на Перестройката в Соц. Система и според проф.Михаил Сергеевич Дыхан- преподавател в Мосоковския институт по световна икономика, който е преподавал по това време и в българските висши учебни заведения за прехода от социализъм към капитализъм, с когото г-н Димитров е бил личен приятел !? Във всички случаи е ставало въпрос за връщане на активите от държавата на техните бивши и настоящи собственици – без изключение , в това число и на огромната безимотна маса?! Това ще рече че ако един завод до 1945г. , е бил собственост на една фамилия , но след 1945г. е преструктуриран и в него има направени много подобрения и нови производства , то разликата в цената от неговата национализация до разликата в цената към момента трябва да бъде раздадена на работниците чрез компенсаторки или акции от завода , с които те стават също законни собственици на този завод , заедно с реституираните собственици!!! Но за голямо съжаление не стана така ! Властимащите решиха да спечелят всеки за себе си от тази преватизация и не спазиха тези правила!!? Затова и модела на престройкака е сбъркан и буксува!!? ПРЕПОРЪКИ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!?
Според нас от правния отдел на партията , този модел на демокрация е несправедлив , незаконен и сбъркан, тъй като не са актуализирани "КОМПЕНСАТОРНИТЕ ЗАПИСИ”, по пазарната цена на заводите и предприятията и са във вреда на българския народ, защото всички тези заводи както е упоменато по горе са изградени с парите на данъкоплатците до 1990г.!!?
Но нищо на този свят не винаги е загубено! Би следвало сегашното правителство да актуализира компенсаторните записи по пазарната цена на техните активи , към момента и не е нужно да печатат нови пари , за да компенсират разликата до тази пазарна цена!? Просто тези мажоритарни собственици на тези заводи и предприятия , трябва да емитират нови емисии на акции , срещу реалната пазарна цена на заводите и активите и да раздадат на собствениците на компенсаторните записи техният дял за разликата до пазарна цена на актива им!!? Това е мнението на правния отдел на партията .
Дружеството МТБ”Еврокапитал”АД- НЕГОВОТО ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ..!!!?
Ние сме и на мнение , че програмата 200S/2001/MD/SSS и дружеството МТБ”Еврокапитал”АД, имат и важно стратегическо значение за Р.България и за мира на Балканите !!? Ще кажете какво пък толкова…!?Украйна и др.държави притежават близо 80%, от активите на дружеството МТБ”Еврокапитал”АД ! И ако предположим, че Тръбите на петролопровода "Бургас-Александрополис”, за който някои българи и г-н И.К. от парламента подскачаха и бяха против изграждането му трябва да знаят, че при една военна интервенция от страна на Турция на която не може да се вярва на 100%, като се има в предвид , че те са нарушили Ньойския Договор и са нападнали в мирно време – без обявена война териториите на България - близо 50.000 души са избити и са изселели близо 300.000 Тракийски бежанци от родните им домове, публикувано в медиите и телевизията…..!? Каква е гаранцията ни , а и НАТО , знаем как си замълчаха , когато Турция нападна Кипър…., а също така и в Ирак през войната , въпреки че Кипър са съюзници с НАТО също като нас!? Няма никакви, гаранции за Националната Ни сигурност!!!? В случая ние имаме предвид , че само Украйна притежава 50%от активите на дружеството МТБ”Еврокапитал”АД , което е създадено от г-н Митко Енчев Димитров и няколко човека от ДС- родолюбци , като г-н Д.Ч. , г-н И.Б. симпатизант на СДС, г-н Й.Т., г-н Л. О. от Украйна , г-н С.Н. и др….!?
Но всъщност какво може да е имал в предвид г-н Димитров …!? Ами много просто ; Икономически интереси и инвестиции в петролопровода "Бургас – Александрополис”….и други които ще спрат териториалните апетити на Турция към Р.България ,в случай на евентуална интервенция..!!?- Вземете като пример Швейцария – никой не си позволи да я нападне през втората световна война , тя даже няма и армия ,защо ли..!? Ами много просто!? Парите на много държави стоят в техните банки и ако някой си позволи този лукс , естествено всички други ще му обявят война , а той едва ли ще е сигурен , че ще може да води такава война !? Може би това да му струва заличаването от света…!?
Ето защо меко казано ние сме на мнение , че в някои случаи Съдебната система в Р. България е понякога е един фарс, тъй като работи срещу граждани и Националната сигурност на Р.България !!?
Господа политици !!! Засрамете се!!?
Спрете да се плюете един друг и не гледайте "треската в окото на другия, а гредата във вашите очи”!? Защото ако тръгне да се доказва как сте придобили вашите активи, честно по закон , ще Ви е малко трудно…!? Нали до преди няколко години всички бяхме на издръжка на "Държавната ясла…!!?”!!? И стига с тая Държавна сигурност !? Там има и честни офицери и по достойни от Вас !!!!!!?
Нека Всички да си спомним поговорката , че "Двама се карат , а третия печели и той май е с буквата "Д”!? Не оставяйте да Ви манипулират и да ставате за смях пред обществото и ЕС !!? Не забравяйте , че някои хора това и чакат , а те не веднъж са ни напомняли за своите "заспали клетки”, по медиите и телевизията !? Спрете компроматната война, всички малко или много имаме трески за дялане!? Няма "безгрешни хора” , само Бог е Безгрешен..!? Нека всички в Р.България , от Президента , Правителството , Парламента и българския народ , да си подадем ръка и да извадим , счупената си каруца от тази гнусотия и тиня…! Защото , както е тръгнало –Вие топите агентите си , а те Вас и до къде ще стигнем…!!?Половината България ще емигрира , а другата половина ще попадне по неволя в затворите , поради липса на поминък – препитание и социална изостаналост. Нека да не допускаме това да ни се случи !!! Нито на нас нито на нашите деца !? Защото ако това стане , то тогава ние може би ще бъдем роби на други държави , както е казал Св.Св.Методий , в своето завещание , към българския народ и държавниците му , което и днес важи..!!?
Нека Европа да види , че България е равностоен и достоен член на Европейския съюз и общество!!! Ние препоръчваме на г-н, генерл л-т Бойко Борисов да напомни на Съдебната Власт , че по Конституция във всяко съдебно заседание на основание чл.117 , ал.1 ал.2 от Конституцията на Р.България ,трябва да присъстват и така наречените "Съдебни заседатели”, които осъществяват контрол върху законността на Съдопроизводството , а такива не сме виждали в съдебните зали до сега и за това ЕС обвиняват българското правосъдие в корупция и пристрастност и в нарушение дори на Търговския закон и Конституцията !!!?
Нека да Ви напомним , че Съда не е Едноличен търговец , който да взема Еднолични решение и да произнася присъди , не по законосъобразно , а по целесъобразност в което го винят!? А колкото до определенията и квалификациите без покритие срещу г-н Димитров би следвало да сте наясно , че тези обвинение са незаконни , тъй като съгласно чл.58 от Конституцията на Р. България гласи следното; "Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни , да зачитат правата и законите на другите !” А доколкото на нас ни е известно дружеството МТБ”Еврокапитал”АД е регистрирано в Централния Депозитар и всички тези свидетели по делото имат Депозитарни разписки и би трябвало да си ги потърсят преди да водят дело срещу този честен и достоен Българин !!! Ние сме на мнение а и задграничните партньори на дружеството, че продължаването на интервенция срещу дружеството и г-н Димитров може да доведе до реална опасност за сигурността на Р. България …..!? Ние вярваме в честността на г-н, генерал , л-т Бойко Борисов …….!?
От Правния Отдел на Партия "Обединение за запазване на Богатствата на България” – Призоваваме всички към "ОБДИНЕНИЕ И ЕДИНСТВО”!!? СПОМНЕТЕ СИ ЗА "СЪЧКИТЕ НА ХАН КУБРАТ " И СИЛАТА НА ОБЕДИНЕНИЕТО !!!
От правния отдел на Партията!
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 614 | Добавил: gold | Теги: Novini | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz