Понедельник, 2024-04-29, 9:46 AM
Приветствую Вас Гость | RSS Главная | Регистрация | Вход
Radio"HELLO-BG"
Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 14 » ОТВОРЕНО ПИСМО!!!
6:36 PM
ОТВОРЕНО ПИСМО!!!
ОТВОРЕНО ПИСМО
До
Министъра на
Р.България Г-н ген.л-т
Бойко Борисов
Копие
До
Министерството на
Образованието в Р.
Българиая Копие
До
г-жа Трънка
Николова Директор
на НУ”Т.Г.Влайков”
Гр.Пирдоп.
Правно основание;
чл.45 от Конституцията
на Р.България. 
                                                                                         МОЛБА 
                                                                                            От
Лидия Иванова Караиванова-Димитрова, живуща гр.Пирдоп, майка на М. Й. М. Д. – ученичка от НУ”Т.Г.Влайков” гр.Пирдоп.
Уважаеми господа , Обръщам се отново към Вас ,по компетенция относно дъщеричката ми М. Й. М. Д. , във връзка със честото и боледуване и невъзможност да посещава редовно учебните занятия , поради увреждане на имунната и система , причинено от честата употреба на антибиотици , във връзка със грипните вируси и настинки , в следствие на което дъщеря ми започна да се напишква всяка нощ! Наложи се отново да прибегнем до лекарска намеса и се установи , че поради честата употреба на антибиотиците е получила бъбречни усложнения и евентуално последващо разболяване и наново прибягване до потребност от какъвто и да е род антибиотици , може да доведе до бъбречна недостатъчност и хемодиализа…!!? Като майка и неин родител съм длъжна да се грижа за нейното здраве , а също така и държавата и обществото на осн.чл.47, ал./1/,,ал./2/ ,чл.14 от Конституцията на Р.България !
Не ми се иска да коментирам и причината за операцията от херния , която беше причинена в следствие от вулгарното отношение на съученици от същото училище. Когато дъщеричката ми беше в предучилищна паралелка едно дете от нейната група и още едно друго дете , са ритали дъщеря ми в тоалетното помещение , с думите – "Баща ти и майка ти , са мошенници и боклуци!!?” и са я ритали в областта на корема и на хернията , от което хернията и се влоши и се наложи да и направим операция. Ето до къде води безумието и фалшивата пропаганда на тези много ниско паднали хора .До колкото разбрах от дъщеричката си, децата , които са я ритали са от турски произход! Някой може би иска да предизвика етническо напрежение в региона, което е нарушение на чл.37 от Конституцията на Р.България, но други заинтересовани "българи ", спомагат усилено за непрекъснатата агресия спрямо семейството ни. Питам , дали някой се сети да поиска доказателства или някакъв документ , от който да е видно , че лицето С. Н. , е дал 50.000лв. , на съпруга ми , както е лъгал навсякъде? Глупостта на някои хора е пословична , хората вярват на неща , които са изфабрикувани , за да оклеветят и опетнят името на семейството ми. Същото лице отвлече и преби по най – жесток начин съпруга ми и открадна документите на дружеството по време на парламентарните избори през 2001г., когато съпругът ми беше кандидат за депутат и при това с временен депутатски имунитет беше отвлечен, пребит и обезобразен и с тежки телесни повреди и опит за убийство , което е нарушение на чл.28 от Конституцията на Р.България. Нормално ли е този човек – С. Н. - изповядващ мюсулманската религия ,да лъже , да оклеветява, да компрометира, да отвлича , да бие и да извърши опит за убийство върху съпруга ми безнаказано и същото лице да бъде свидетел по дело срещу съпруга ми след като е извършил такова жестоко престъпление !!? Вместо прокуратурата да го подведе под отговорност и да го съди за отвличане , тя приема неговите лъжесвидетелски показания , без никакви доказателства !!!!??? Естествено че всичко това е тенденциозно !!? Ненавиждат съпруга ми, защото им казваше от телевизионният екран " Не продавайте , че не Ви е Бащиния….”, по времето, когато участваше като кандидат в президенските избори -1996г.. Тези дела срещу съпруга ми са незаконни. Отнеха му личните документи и не му дадоха да се регистрира на посочен от него адрес, след това го обявиха за издирване, но прочетете внимателно сайта на партията и ще се уверите , че тези обвинения са незаконни.!!! Нещо друго-при ареста на съпруга ми МВР открадна Акционерната книга на дружеството МТБ”Еврокапитал”АД , на което съпруга ми е Председател на НС и от тази книга Прокуратурата привиква акционерите на дружеството и ги "склонява към лъжесвидетелство, което е противозаконно, а и самите свидетели попадат под Наказателна отговорност , тъй като са подписали Декларации по чл.313 от НК. И т. н…
Не бих желала да коментирам и случая с големият ми син Д. М. Д., който също по стечения на обстоятелствата пострада в следствие на човешка интервенция и опити върху него, без знанието на мен и съпруга ми, което е в нарушение на чл.29, ал./2/ от Конституцията на Р.България !? Той получи генерализирано разстройство и сега трудно се възстановява!? Да не коментираме , че вследствие на тормоза и медицинската интервенция , след раждането на третото ми детенце – С. М. Д. във Болница – Шейново детенцето ми умираше и се получиха усложнения в следствие на което детето получи епилепсия!? Няколко пъти вече си гълта езика и едва сме го спасявали!? Според докторите , детето не бива да остава без специализиран надзор или без родител , защото има опасност за живота му!!! Това заболяване не може да се лекува! Също така държа да отбележа, че не съм доволна и от това , че не е въведено вероучение в училището, в което дъщеря ми е ученичка!? Тъй като не съм сигурна за нейното духовно оцеляване във връзка с нашата религиозна християнска принадлежност /Източно православно вероизповедание/ , в нашето общество на осн чл.13.,ал./1/,ал./2/,чл.37, във вр. С чл.6, ал./1/,ал./2/ от Конституцията на Р.България! Да не коментираме , че, докато съществува потенциална опасност лицето С. Н., "свидетел” по делото срещу съпруга ми г-н Димитров , да повтори отвличането с някое от децата ми аз не мога да бъда сигурна в тяхната безопасност …!?
Като многодетна майка аз никога не съм получавала помощ от държавата , дори в социалното ме караха да се разведа за да ми помагат..!? Но, съм твърдо убедена и вярвам в г-н ген.л-т Бойко Борисов – Министъра на Република България ! Крайно време е да се разбере от всички , че тук не е Турция , а е Европейския съюз и територията на Република България и всички сме граждани на Европейския съюз и Р.България , без значение на религиозните вероизповедания, но нека да не забравяме, че официалната религия в Р.България е Източно православна на осн.чл.13, ал./3/, от Конституцията на Р.България!!!…!?
Ето защо имайки в предвид гореизложените аргументи, доказателства и мотиви Ви моля за следното, а именно; Дъщеря ми М. Й. М. Д. , да се яви на изпити като частна ученичка , в края на годината което ще е по подходящата форма на самоподготовка , като се вземе в предвид също така че аз съм работила като преподавател в основно училище а и в гимназия !? Нека също да се има в предвид , че дъщеря ми през периода 2008г.-2009г., е посещавала почти редовно до месец април учебните занятия , но поради отсъствие по болест тя беше оставена да повтори класа , по съображение на директора на училището!!?
Ето защо настоявам дъщеря ми М. Й. М. Д., да бъде допусната като частна ученичка на годишни изпити, с цел да преодолеем опасността от хронично бъбречна недостатъчност и от опасност от отвличане от заинтерисовани лица , за които законите не важат!!? А и за да може тя да продължи своето образование по - нататък! Считам ,че молбата ми е напълно законоснователна и ще бъде удовлетворена .
Молбата е направена в три еднообразни екземпляра за всяка страна по един екземпляр. Надявам се че молбата миш ще бъде удволитворена.
С Уважение; /Лидия Ив.К. –Димитрова/
20.01.2010г. гр.Пирдоп.


Источник: http://duethello.ucoz.ru/publ/0-0-0-0-1
Просмотров: 596 | Добавил: gold | Теги: Novini | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz